Brend LuxusLashes

LuxusLashes™ je međunarodna kompanija sa sedištem u Beču, Austrija, koja se specijalizovala za razvoj proizvoda za nadogradnju trepavica, obuke i proizvode namenjene za negu kako trepavica, tako i kompletnog područja oko očiju. Kompanija je osnovana 2007. godine i uspešno posluje kako na evropskom, tako i na američkom tržištu. LuxusLashes™ nudi širok asortiman veštačkih trepavica od svile i nerca u različitim dužinama, debiljnama, zakrivljenostima i bojama. Specijalno razvijen lepak za trepavice omogućava odličnu otpornost i kompatibilnost. Svi LuxusLashes™ proizvodi su proizvedeni u Nemačkoj u skladu sa zahtevima i propisima EU. LuxusLashes™ je vodeći brend u oblasti nadogradnje trepavica.

Zašto LuxusLashes™?

LuxusLashes™ ima poseban kvalitet trepavica koji ih čini savitljivim čak i na visokim temperaturama. Poseban sastav specijalnih sastojaka, trepavicama daju lakoću i sjaj. Naš profesionalni lepak za trepavice je napravljen u Nemačkoj od sirovina visokog kvaliteta. Naši partner studiji dobijaju najbolju obuku za profesionalnu nadogradnju trepavica.

Uverite se i sami!!!

Koncept LuxusLashes™-a

Klijenti svesno traže studio koji nudi nadogradnju LuxusLashes™ trepavica. Studio koji želi da radi sa LuxusLashes™ mora da ispuni sistem upravljanja kvalitetom, koji se sastoji od proizvoda i usluga koji nude najbolji kvalitet svojim klijentima. Studio dobija najbolje moguće obrazovanje, sva dokumenta i materijal koji su potrebni za najbolji rad. Naša sertifikacija potvrđuje kvalitet rada kvalitet rada koji se mora ostvariti ako radite nadogradnju sa LuxusLashes™ trepavicama u svom salonu. Samo oni koji rade po LuxusLashes™ konceptu i koji su sertifikovani od strane centrale LuxusLashes™ u Beču, dobijaju reklame koje će dovesti klijente u njihov salon.

Ponuda i kvalitet

LuxusLashes™ trepavice su specijalno dizajnirane i razvijene da se lepe na Vaše prave trepavice i da pri tom izgledaju potpuno prirodno. U ponudi imamo svilene, nerc i sintetičke trepavice. LuxusLashes™ trepavice su dostupne u 3 debljine, 12 različitih dužina (6 - 17mm), 3 tipa zakrivljenosti i u različitim bojama. Visok standard kvaliteta je zagarantovan.

Nadogradnjom LuxusLashes™ trepavica, Vaše oči će postati krupnije ili izduženije, a pogled zavodljiv.

Nadogradnja trepavica je bezbolna i traje oko 2 sata, u zavisnosti od toga koliko trepavica se lepi. Vaše je samo da se opustite i uživate, sve ostalo je naša briga.

FAQ

Poštovani posetioci,

Na ovom mestu možete pročitati najčešće postavljana pitanja, kao i odgovore na ista. Trudimo se da listu pitanja stalno proširimo.

 

Koja je razlika između običnih nadograđenih i LuxusLashes™ trepavica?

Naši klijenti veoma dobro znaju ovu razliku, jer posle nekoliko nedelja razlika između orginalnih, pojedinačnih LuxusLashes™ trepavica i drugih proizvoda postaje jasno vidljiva. Mi pridajemo veliku važnost da svojim klijentima pružimo samo ono najbolje. Dugotrajnost i apsolutno prirodan izgled ne dolaze sami po sebi.

Zahvaljujući našim strogim standardima kvaliteta nudimo Vam proizvode najvišeg kvaliteta. Shodno tome, možemo reći da nudmo najglamurozniji i najtrajnije nadograđene trepavice. Otkrijte kvalitet orginala! Brend broj 1 u svetu nadograđenih trepavica!

 

Koliko dugo traju LuxusLashes™ trepavice?

LuxusLashes™ trepavice traju koliko i Vaše prirodne trepavice, koje prirodno otpadaju na svaka 2 – 3 meseca u normalnom ciklusu i stalno se obnavljaju. Lepe se na Vaše prirodne trepavice, a ne na ivicu kapka.

Nadograđene LuxusLashes™ trepavice možete stalno da nosite. To zavisi od faze rasta trepavica i redovne dopune (korekcije). Dopunu trepavica je potrebno raditi na svake 3 – 4 nedelje kako bi se zamenile trepavice koje su otpale i kako bi se postigao dobar rezultat.

 

Na šta moram da obratim pažnju pre nadogradnje trepavica?

Ne koristite šminku oko očiju, i očistite trepavice blagim sradstvom za čišćenje koje nije na alkoholnoj bazi. Ne nanosite kremu! Ne koristite uvijač za trepavice i ne farbajte ih pre nadogradnje.

 

Da li LuxusLashes™ trepavice oštećuju moje prirodne trepavice?

Uz stručnu aplikaciju Vaše prirodne trepavice se ne oštećuju. Samo pogrešno zalepljene trepavice ili pramenovi koji se lepe na nekoliko prirodnih trepavica, mogu da oštete Vaše trepavice.

 

Kako se radi nadogradnja sa LuxusLashes™ trepavicama?

Nadogradnja trepavica nije bolna i traje oko 2 sata u zavisnosti od toga koliko trepavica je potrebno zalepiti. Vi se opustite, sa zatvorenim očima ležite na krevetu. Većina klijenata spava tokom tretmana.

 

Zašto LuxusLashes™ trepavice tako dugo traju?

Specijalan način aplikacije u kombinaciji sa potpuno prilagođenim proizvodima obezbeđuju dugotrajnost LuxusLashes™trepavica. LuxusLashes™ lepak i specijano razvijene adhezivne supstancepovezuju prirodnu trepavicu sa veštačkom – kada se rast Vaših trepavica završi, prirodna trepavica otpada, a sa njom i zalepljena LuxusLashes™ trepavica.

 

Da li mogu da kupim LuxusLashes™ materijal i da sama sebi nadogradim trepavice?

Ne. LuxusLashes™ trepavice mogu da postavljaju samo obučeni profesionalci. Specijalna obuka, koju nudi LuxusLashes™, je neophodna. Samo na taj način garantujemo da ćete uzivati u Vašim nadograđenim trepavicama i da nećete oštetiti Vaše prirodne trepavice. Zbog toga je važno da obratite pažnju na kvalitetne i proverene salone za nagodradnju trepavica.

 

Na šta treba da obratim pažnu posle nadogradnje LuxusLashes™ trepavica?

Lepku je potrebno oko 24 časa da postigne svoju konačnu stabilnost. Tako da u ovom periodu nemojte kvasiti trepavice. Izbegavajte saune i tuširanje vrućom vodom (zbog pare). Ne trljajte i ne čupajte Vaše trepavice. Molimo Vas da za uklanjanje make-up-a sa očiju koristite LuxusLashes™ odstranjivač make-up-a, kao i sredstvo za zaštitu nadograđenih trepavica od soli, kako bi trepavice bile što duže postojane.

 

Mogu li da koristim maskaru nakon nadogradnje?

LuxusLashes™ trepavice imaju lepu zakrivljenost i napravljene su od izuzetno crnih veštačkih trepavica, tako da Vam maskara nije potrebna. Ako i posle nadogradnje želite da koristite maskaru, predlažemo Vam LuxusLashes™ maskaru koje je napravljena specijalno za nadograđene trepavice. Ukoliko koristite maskaru, namažite je samo na vrhove trepavica kako bi se izbeglo lepljenje trepavica.

 

Da li postoji neka razlika među LuxusLashes™ trepavicama?

LuxusLashes™ trepavice su dostupne u 3 različite debljine, 3 stepene zakrivljenosti i u 12 različitih dužina. Takođe, pored crnih, imamo i trepavice u različitim bojama.

Svilene i nerc trepavice za holivudski izgled, a za veći volumen od sada je tu i nova FOCONYES tehnologija.

 

Šta ne smem da koritim posle nadogradnje?

Sredstva za čišćenje na bazi ulja rastvaraju lepak. Da bi se obezbedila što duža trajnost trepavica, molimo Vas da koristite proizvode iz LuxusLashes™ ponude. Redovnim posetama parnim kupatilima i saunama, vremenom lepak može da oslabi i samim tim trajnost Vaših trepavice se smanjuje.