Brend LuxusLashes

LuxusLashes™ je međunarodna kompanija sa sedištem u Beču, Austrija, koja se specijalizovala za razvoj proizvoda za nadogradnju trepavica, obuke i proizvode namenjene za negu kako trepavica, tako i kompletnog područja oko očiju. Kompanija je osnovana 2007. godine i uspešno posluje kako na evropskom, tako i na američkom tržištu. LuxusLashes™ nudi širok asortiman veštačkih trepavica od svile i nerca u različitim dužinama, debiljnama, zakrivljenostima i bojama. Specijalno razvijen lepak za trepavice omogućava odličnu otpornost i kompatibilnost. Svi LuxusLashes™ proizvodi su proizvedeni u Nemačkoj u skladu sa zahtevima i propisima EU. LuxusLashes™ je vodeći brend u oblasti nadogradnje trepavica.

Zašto LuxusLashes™?

LuxusLashes™ ima poseban kvalitet trepavica koji ih čini savitljivim čak i na visokim temperaturama. Poseban sastav specijalnih sastojaka, trepavicama daju lakoću i sjaj. Naš profesionalni lepak za trepavice je napravljen u Nemačkoj od sirovina visokog kvaliteta. Naši partner studiji dobijaju najbolju obuku za profesionalnu nadogradnju trepavica.

Uverite se i sami!!!

Koncept LuxusLashes™-a

Klijenti svesno traže studio koji nudi nadogradnju LuxusLashes™ trepavica. Studio koji želi da radi sa LuxusLashes™ mora da ispuni sistem upravljanja kvalitetom, koji se sastoji od proizvoda i usluga koji nude najbolji kvalitet svojim klijentima. Studio dobija najbolje moguće obrazovanje, sva dokumenta i materijal koji su potrebni za najbolji rad. Naša sertifikacija potvrđuje kvalitet rada kvalitet rada koji se mora ostvariti ako radite nadogradnju sa LuxusLashes™ trepavicama u svom salonu. Samo oni koji rade po LuxusLashes™ konceptu i koji su sertifikovani od strane centrale LuxusLashes™ u Beču, dobijaju reklame koje će dovesti klijente u njihov salon.

Ponuda i kvalitet

LuxusLashes™ trepavice su specijalno dizajnirane i razvijene da se lepe na Vaše prave trepavice i da pri tom izgledaju potpuno prirodno. U ponudi imamo svilene, nerc i sintetičke trepavice. LuxusLashes™ trepavice su dostupne u 3 debljine, 12 različitih dužina (6 - 17mm), 3 tipa zakrivljenosti i u različitim bojama. Visok standard kvaliteta je zagarantovan.

Nadogradnjom LuxusLashes™ trepavica, Vaše oči će postati krupnije ili izduženije, a pogled zavodljiv.

Nadogradnja trepavica je bezbolna i traje oko 2 sata, u zavisnosti od toga koliko trepavica se lepi. Vaše je samo da se opustite i uživate, sve ostalo je naša briga.