Gold lepak


Proizvedeno u Nemačkoj. Naš lepak je proizvdene od najkvalitetnijih sastojaka i ima odličnu trajnost. Suši se u sekundi i ostaje veoma elastičan.

Lepak je crne boje i samim tim odlično se uklapa sa našim trepavicama. Korigovanje trepavica je veoma teško, zato je za leplenje potrebno iskustvo. 

Sensitive lepak

Naš novorazvijeni Sensitive lepak nema iritirajućih isparenja,što ga čini slabijim. Idealan za klijente sa osetljivim očima.

Dostupan u pakovanju od 5 g.

Sredstvo za uklanjanje trepavica

Trepavice se uklanjanju lako i glatko pomoću ovog sredstva bez oštećenja prirodnih trepavica. 

Sredstvo za odmašćivanje trepavica

Sredstvo za odmašćivanje trepavica se koristi pre leplenja i priprema trepavice za lepljenje, tj. odmašćuje ih i uklanja zaostale nečistoće, i na taj način obezbeđuje optimalno povezivanje lepka sa prirodnim trepavicama. Ulja i nečistoće sa trepavica nije moguće ukloniti konvencionalnim sredstvima za čišćenje. Lepak drži bolje i brže se suši, ako se na trepavicama nalazi sloj sredstva za odmašćivanje. Idelan je i za dopunu.

Pedovi (jastučići) za oči

Jastučići za oči štite oči tokom tretmana bez anti-aging sastojaka. Od sada su dostupni u pakovanju od 20 komada.

Četkice za češljanje trepavica

Naše specijalno napravljene četkice za češljanje trepavica su meke, fleksibilne i praktične za upotrebu. Češljanjem, trepavice ostaju o odgovarajućem obliku.

FOCONYES ravna pinceta

FOCONYES zakrivljena pinceta

Displej

Predstavite LuxusLashes™ proizvode na profesionalan način